Корзина
187 отзывов

Интернет-магазин "Нота Сердца"

Олія ши

Олія ши

20.11.17

 

З рослини Vitellaria paradoxa добувається олія ши, назва якої походить від англійської shea. Росте вителлария на заході Африки, де її називають ще каріте.

Зовні плоди рослини нагадують зменшені авокадо і так само як останні мають ніжну і ароматну м'якоть, що гуртується навколо кісточки. Саме з неї і отримують олію, але лише тоді, коли самому дереву виповнюється 30 років.

В цей час рослина здатна дати 20 кг плодів за увесь сезон. Ця та декілька інших причин пояснюють, чому олія каріте найдорожча русих видів масел.

Олія ши широко використовується у різних сферах: косметичній, лікувальній і кондитерський. 

 

Лікувальні властивості олії ши

 

Важливим в олії є її властивість знеболювати і протидіяти виникненню набряків. За цією ознакою вона використовується у лікувальних цілях.

Чисту або в суміші з іншими інгредієнтами олію застосовують для розтирання м'язів і суглобів, для зняття болю при ревматизмі, а також для загоювання відкритих ран.

Олією обробляють тріщини на шкірі рук і ніг, а також використовують при опіках, акне і екземі. Олія з плодів дерева добре захищає від ультрафіолетового випромінювання, та сухого, гарячого вітру. Її використовують для нанесення на шкіру голови, відкриті ділянки тіла, обличчя, губи. 

Останнім часом олія ши широко використовується для виготовлення різноманітних косметичних засобів та медичних препаратів.

Замовити цю цікаву олію можна на її сторінці.

 

Масло ши нерафинированное


 

Контакты
  • Телефон:
    +380 (95) 550-37-53
    +380 (68) 265-03-97
  • Контактное лицо:
    менеджер-консультант
  • Адрес:
    ул. Казатинская, 15, Житомир, Житомирская область, Украина
  • Email:
    notaserdtza@gmail.com
Карта