Кошик
1013 відгуків
Житомир, Україна
+380 (68) 265-03-97
Інтернет-магазин "Нота Серця"

Олія жожоба нерафінована. 50 мл. Німеччина.

  • Немає в наявності
  • Код: 201101

130 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 140 грн

+380 (68) 265-03-97
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Олія жожоба нерафінована. 50 мл. Німеччина.
Олія жожоба нерафінована. 50 мл. Німеччина.
130 
Немає в наявності
+380 (68) 265-03-97
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Олія Жожоба нерафінована, 50 мл, Німеччина

 

«Масло жожоба» — умовна назва субстрату, що є, по суті, рідким воском, який отримують із плодів вічнозеленого чагарнику, що росте в жарких і сухих місцях земної кулі. Горішки, які є основним продуктом для перероблення, збираються вручну на півночі Мексики, у Аризоні, Каліфорнії та інших місцях, містять приблизно 50% воску, що витягується з них методом холодного пресування.

Готова олія жожоба золотисто-жовта за відтінком і за кімнатної температури має густу та в'язку консистенцію. Олія не має запаху в загальноприйнятому сенсі слова. 

Властивості олії жожоби схожі зі спермацетом (витискач із китової сперми), який широко використовується в косметичному виробництві, як основний інгредієнт для догляду за шкірою обличчя. Олія жожоба купити в Україні можна в спеціалізованій мережі інтернет і в аптеках.


Склад олії жожоба також багатий на вміст:
•    амінокислот і протеїну, які за своїми властивостями близькі до колагену, використовуваного для підтримки пружності та еластичності шкіри;
•    вітаміну E, що стимулює процес відновлення клітин шкіри та уповільнення старіння;
•    інших рідкісних речовин, які здатні живити, зволожувати й омолоджувати шкірні покриви, а також протидіяти запальним процесам. Олія жожоба також успішно застосовується для видалення прищів на шкірі, у разі псоріазу, дерматиту та інших захворювань шкіри. Ціна олії жожоба, купити яку можна в нашій фітоапці, цілком доступна кожному споживачеві.

Олія жожоба для обличчя: показання до застосування

Багато елементів рідкого воску традиційно використовується для поліпшення стану шкіри, а також широко застосовується олія жожоба для шкіри навколо очей як інгредієнт для зволожувальних кремів і масок. Є й спеціальні показання до застосування:
•    для сухої шкіри, що лущиться, а також в'ялої шкіри, з явно вираженими зморшками;
•    для чутливої шкіри, що має схильність до подразнень і почервоніння;
•    для виведення прищів і вугрів, а також у разі інших захворювань шкіри;
•    для поліпшення кольору обличчя та для захисту від ультрафіолетових променів;
•    для дезінфекції шкіри після видалення волосся, що запобігає подразненню шкіри, а також для зволоження губ.

 

Які способи застосування олії жожоба для обличчя є

Олія має густу консистенцію, тому застосовувати її потрібно тільки на деяких ділянках шкіри та точно знати, в яких пропорціях.
У разі явно шкіри, що лущиться олією жожоба, необхідно змащувати уражені зони шкіри кілька разів на день. Також потрібно надходити, якщо на шкірі є прищі або інші захворювання такого ж типу. Чиста олія потрібно застосовувати тільки на уражених зонах шкіри.
Також концентрована олія жожоба можна використовувати під час догляду за шкірою навколо очей, наносячи її на наявні зморшки, акуратно втираючи рідину легким поплескуванням у шкіру. Робити це часто не варто, оскільки для таких місць, як куточки очей, концентрований розчин занадто важкий. Найкраще розвести олію в пропорції один до двох із легшим олійним розчином (олія шипшини, кісточкова олія та інші).

Для нанесення олії жожоба на все обличчя найкраще використовувати пропорції з легшими оліями, дотримуючись співвідношення: один до двох або до трьох. Як легкий склад може підійти олія персикових, виноградних, абрикосових кісточок, а також олія шипшини або мигдалю.

Концентрована олія жожоба для обличчя можна використовувати як косметичну маску, нанісши розчин на обличчя і змивши його за 15-20 хвилин. Олія сумісна абсолютно з будь-яким складом масок, які робляться в домашніх умовах, але не варто додавати його в розчин понад одну чайну ложку.

Добре також чергувати процедури олії жожоба з олією карите або як ще її називають олією ши. Про його властивості для шкіри обличчя можна подивитися на сторінці замовлення. Там само можна і купити 200 мл олії ши (Каріте).   

 

 

Доставка компанією "Нова Пошта" або «УкрПошта» у будь-яке місто України.

Зробити замовлення Ви можете як на сайті, так і за телефонами: 

 (095) 550-37-53,  (068) 265-03-97

 

Основні атрибути
Упаковка засобуСкляна пляшка
ДіяАнтиоксидантне, Пом'якшувальна, Підтягуючий, Регенеруюча, Омолоджуючу
Тип засобуПроста (чиста) олія
Область застосуванняВолосся, Обличчя
Вид рослинної оліїЖожоба
Тип шкіриВсі типи шкіри
Країна виробникНімеччина
Об`єм50 мл
Призначення і результатПідтягування, Відновлення, Оздоровлення
  • Ціна: 130 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner